Reacție dură a lui Dragomir după ce a fost condamnat la închisoare:„Aștia vor să mă bage în mormânt…Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă în România”

478

Condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor tv, Dumitru Dragomir a avut o reacție dură și spune că nu există nicio dovadă că ar fi luată mită de peste 3 milioane de euro.

„Aștia vor să mă bage în mormânt! Ei nu au nicio dovadă că am luat mită. Să vină un martor care să spună asta sau să-mi arate o chitanță, o factură, ceva. Oameni buni, în baza unui contract între părți trebuie să iei ceva. Un salariu, o mașină, trebuie să iei ceva. E contract civil, nu are treabă cu statul. Judecătoarea nu a înțeles nimic din acest proces. Nu a interesat-o să vadă că la Curtea de Apel s-a dovedit că drepturile TV nu sunt ale Ligii, ci ale cluburilor, care le-au vândut la licitație”, a spus Dragomir.

„Liga nu a luat niciun ban. Trebuia să ia un comision de 2%, dar nu a luat niciun leu. Nici Liga, nici eu! Ei nu au nicio probă. Eu nu am câștigat nimic, chiar am pierdut.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Eu aștept motivarea și merg și la CSM. O să iau motivarea, o traduc și o trimit tuturor prim-Miniștrilor și la toate ambasadele. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă în România”, amenință Dragomir.

 

Cuvintele care i-au adus pieirea generalului Nicolae Ciuca:„Nu veti folosi Armata Romaniei cum ati folosit Jandarmeria”

 

Loading...