Reacția lui Liviu Dragnea, după ce Adrian Ţuţuianu a spus că „PSD este un partid de maimuţe”:”Asa patesc daca au inceput sa se inregistreze unii pe altii…”

302

Liviu Dragnea a comentat, miercuri, inregistrarile cu vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, in care acesta spune ca PSD e „partid de maimute”, guvernarea Dancila e o tragedie, iar ministrul Economiei, Danut Andrusca, „este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”.

„Asa patesc daca au inceput sa se inregistreze unii pe altii, se inregistreaza se dau in presa”, a sustinut Dragnea.

El a adaugat ca nu trebuie sa generalizam, pentru ca nu asa se discuta in PSD.

„As vrea sa nu generalizam, ca daca s-ar fi vorbit asa in partid ar fi iesit si alte inregistrari”, a subliniat social-democratul.

Liderul PSD a precizat ca el nu impartaseste un asemenea limbaj si a vrut sa scape de intrebarile jurnalistilor spunand ca nu a venit sa faca analiza pe inregistrare.

Intrebat daca sunt nemultumiri in partid pe fondul inregistrarii, liderul PSD a replicat: „nu sunt analist nici politic, nici lingvistic. Le vom discuta in Comitetul Executiv”.

Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false

Jurnalistii au dorit sa afle daca este adevarata informatia ca, in cazul unui succes la referendum, Dragnea si-ar fi anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale, insa liderul PSD a negat, spunand ca: „Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si apoi discutam ar fi putut fi adevarat daca…„.

„Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la presedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, ca nu stiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. (Continuarea, mai jos …)

loading...

A deranjat foarte multa lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute. Schimbarea a trei prim-ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor ministri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, a spus el.

Despre ministrul Economiei, Danut Andrusca, spune ca „este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca „a avut o vulcanizare”.

O nouă înregistrare cu Adrian Ţuţuianu ,după ce a spus că „PSD, un partid de maimuţe”:”Fie prostul cât de prost, mintea vine după post”

loading...