RĂZBOI TOTAL între ministrul Justiției, Tudorel Toader, și Augustin Lazăr:”Va intra în istoria TRISTĂ a Justiției și politicii românești..”

447

Este război total între ministrul Justiției, Tudorel Toader, și Augustin Lazăr, procurorul general al României. Ultimul episod s-a consumat duminică, după un protest al câtorva judecători și procurori, pe treptele Curții de Apel din București.

Augustin Lazăr s-a poziționat de partea protestatarilor, în timp ce Toader a spus că procurorul general se află într-o gravă eroare, pentru că plasează justiția în afara puterilor statului sau chiar deasupra lor. Apoi, Toader a avut o intervenție telefonică la România TV, unde a spus, tot despre Lazăr, că ”să nu confundăm om cu funcția. Funcția e importantă, omul e așa cum e el.”.

Procurorul general nu a exitat să îi răspundă celui care a demarat o evaluare a sa.

Loading...

”Cu acest discurs plin de ofense la adresa magistraturii,  în general, a Ministerului Public în special, actualul ministrul al Justiției va intra în istoria tristă a Justitiei și a politicii românești. Discursul ne arată nivelul la care se află instituția în holul căreia poate fi văzută, zilnic, statuia fondatorului, Mihail Kogălniceanu, precum și nivelul la care se dorește a fi situată Justiția din România!

CSM este garantul independenței Justiției!”, a spus, pentru stiripesurse.ro, Augustin Lazăr.

SRI, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea. Eduard Hellvig a lămurit și ipoteza unor „acoperiți” în politică…

Loading...