Răsturnare de situaţie! Titanicul nu s-ar fi scufundat din cauza celebrului iceberg! Misterul a fost elucidat la mai bine de 100 de ani! VIDEO

6205

La mai mult de 100 de ani de la scufundarea Titanicului, o nouă teorie răstoarnă tot ceea ce ştiam despre această imensă tragedie. Titanicul nu s-ar fi scufundat din pricina ciocnirii cu un iceberg, ci din cauza unui incendiu pornit în carena navei, care timp de 3 săptămâni nu a fost observat.

Jurnalistul Senan Molony, care şi-a petrecut mai mult de 30 de ani în cercetarea scufundării Titanicului, a studiat fotografiile realizate de inginerii electrici înainte ca nava să plece din portul Belfast.

„Ne uităm exact la zona atinsă de iceberg şi se pare că nava avea o slăbiciune sau o deteriorare în acel loc specific,înainte de a pleca din Belfast, a precizat Senan Molony. (VIDEO, mai jos …)

Loading...

Experţii au confirmat ulterior că urmele ar fi fost provocate de un incendiu pornit în camera unde se aflau boilerele, carena din oţel a navei cedând în momentul în care Titanicul a izbit icebergul, ea fiind deja avariată.

Peste 1.500 de pasageri au murit în urma scufundării Titanicului, tragedia având loc în aprilie 1912.

 

Icoana CEA MAI IMPORTANTĂ DIN LUME,FĂCĂTOARE DE MINUNI,se gaseste in ROMANIA!

 

Loading...