Răsturnare de situație! Prietenul lui Dincă a vorbit: „Altundeva trebuie căutat…”

600

Cazul crimelor de la Caracal devine tot mai complicat după anchetatorii au descoperit doi martori cheie în privința faptelor comise de Gheorghe Dincă! Unul dintre ei a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat și poate schimba complet cursul anchetei!

Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincăcriminalul din Caracal, a intrat recent în vizorul oamenilor legii după ce s-a descoperit că prezintă urme de arsură pe mâini.(DETALII AICI )

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva acesta ar fi fost implicat în acest caz, participând la arderea vreunui cadavru din curtea lui Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal.

Acest detaliu a fost observat încă din primele zile ale anchetei și, atunci când a fost întrebat ce s-a întâmplat și de ce are urme de arsuri pe mâini, vecinul lui Gheorghe Dincă a declarat că acestea au fost cauzate de soare! Totuși, procurorii DIICOT au decis să fie prelevate probe genetice de la persoanele din anturajul lui Gheorghe Dincă. Printre suspecți se mai află și soția criminalului, pe numele căreia a fost dispusă o urmărire penală de complicitate.

Loading...

Mai mult decât atât, Victor Mieilă, un alt prieten al lui Gheorghe Dincă, a făcut o declarație șocantă despre el și despre Ştefan Risipiceanu, alt prieten al lui Gheorghe Dincă.

Cei doi vecini sunt martori în cazul Caracal: „Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a declarat Victor Mieilă, prietenul lui Gheorghe Dincă.

CITESTE SI : Cazul Caracal explodează pur și simplu. S-A AFLAT cine era complicele monstrului Gheorghe Dincă

CITESTE SI : Traian Băsescu, s-a decis să rupă tăcerea în privința cazului Caracal

Loading...