RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ! De ce a fost chemat, de fapt, Liviu Dragnea la Parchetul General:”El a orchestrat tot…”

325

Fostul premier Victor Ponta spune că nu crede că Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General „ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat”, pentru că este evident că nu a fost vorba de lovitură de stat, ci pentru că „toate datele arată că a fost o acţiune premeditată şi executată de către ministrul Carmen Dan, sub coordonarea liderului PSD”.

„Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deţine puterea şi în Guvern şi în Parlament şi, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare (…), a vorbit numai de dosare, de stat paralel şi tot acolo ajunge, tot la Parchet. (…) Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că ştiu cu toţii, este absolut evident pentru orice om de bun simţ, că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hilton, nici de lovitură de stat. (…) Cred că a fost chemat ca martor pentru că, din toate datele care au apărut în public şi pe care eu le-am aflat ca fost prim-ministru, acţiunea violentă din 10 august a fost o acţiune premeditată, organizată şi executată de către Carmen Dan, nu la conducerea şi coordonarea doamnei prim-ministru, care era trimisă în vacanţă, ci a domnului Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunţat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august şi a vrut să beneficieze de acele violenţe a fost chiar Dragnea şi pentru asta, mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă trebuie să răspundă şi legal,” a declarat, vineri seară, la Digi 24, fostul premier Victor Ponta.

loading...

Ion Cristoiu ,este REVOLTAT dupa audierea lui Liviu Dragnea la Parchetul General:”Ce legătură are Liviu Dragnea cu protestele din 10 august? Ascultau jandarmii de el?”

Liviu Dragnea, primele declarații, după 80 de minute de audieri la Parchetul General :”Nu îmi e teamă…”

loading...