Rareș Bogdan,ieșire fulgerătoare, după ce a aflat cine îl va judeca pe Liviu Dragnea: ‘Urâtă țară am ajuns să avem’

811

Jurnalistul Rareș Bogdan a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost schimbat completul de judecată care îl judecă pe șeful Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Potrivit realizatorului „Jocuri de Putere”, România a ajuns precum Columbia lui Pablo Escobar, singura deosebire este că nu avem asasinate la comandă.

„Romania nu mai are nici o legatura cu un Stat de Drept. S-a incheiat. Sa va asteptati la tot ce este mai rau pentru aceasta tara. Infractorii au castigat. Gata.
Mai luptam doar cei care ne incapatanam sa ramanem in picioare. Cei ce nu vrem sa ne predam. Adica justitia din tara aceasta permite ca in momentul cand nu iti convine un Complet de judecata, ca ti se pare ca nu ar judeca cum vrei tu, poti sa faci ca la loz in plic, tragi pana vin in Complet cei pe care esti sigur ca ii poti accesa sa iti dea o solutie favorabila. In Completul vechi i s-a parut ca 3 din 5 judecatori ar putea sa tina cont de probe si sa judece corect, in cel tras la sorti (!!!!!) acum 1 h i s-a parut ca nu poate fi sigur decat pe 2 si jumatate din 5 judecatori si a contestat si aceasta tragere la sorti! Trebuie spus ca si la Completul pe care l-a avut inainte de hotararea CCR care i-a permis dizolvarea Completului cu Iulian Dragomir in frunte, 4 din 5 judecatori erau de asemenea prin tragere la sorti intrati.
Daca Dumneavoastra vi se pare ca justitia din tara asta mai are vreo legatura cu justitia dintr-un Stat de Drept, inseamna ca eu nu vad bine si sunt rautacios. Urata tara am ajuns sa avem. Columbia lui Escobar se deosebea doar ca mai avea si niste asasinate la comanda. Nu disperati, foarte probabil vom ajunge si acolo.
Urmatoarea etapa, daca nu o sa ii convina nici noul Complet, va fi sa isi aleaga singur judecatorii in asa fel incat sa fie din Teleorman sau sa aiba simpatii PSD-iste declarate.
Va rog sa realizati ca Romania a devenit tara infractorilor fericiti si sa fii corect si cinstit in tara aceasta, echivaleaza pentru smecherii si infractorii PSD-isti, cu a fi fraier!”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Loading...

 

Mega-cadou de Crăciun pentru Elena Udrea! Avocatul ei a făcut marele anunț: Cât mai stă aceasta în închisoare…

Loading...