Rares Bogdan, despre anuntul Vioricai Dancila: „Proasta pamantului! Nu am vazut asa ceva in viata mea!”

426

Mesaj dur al prim-vicepresedintelui PNL Rares Bogdan fata de anuntul Vioricai Dancila privind suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis: „Proasta pamantului”.

„Prima data cand sunt nevoit sa o fac pur si simplu PROASTA pamantului. Nu am vazut asa ceva in viata mea! Rusine maxima pentru PSD si pesedisti ca au ajuns sa fie condusi de o astfel de creatura”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, duminica seara, ca „ia in calcul” suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis.

Intrebata de Mircea Badea, la Antena 3, de ce PSD nu il suspenda, „saptamana viitoare”, pe Klaus Iohannis deoarece „a incalcat” Constitutia, Dancila a raspuns ca „ia in calcul acest lucru”.

Loading...

„O sa luam in calcul si acest lucru”, a declarat Dancila la Antena 3.

„Avem acest intrument, o sa discut cu colegii mei. O sa discut cu colegii mei, luam in calcul si suspendarea presedintelui, pentru ca, atata timp cat cer fiecarui cetatean sa respecte Constitutia, nu poate ca cel care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti sa incalce legea fundamentala”, a subliniat Dancila.

„Ce a facut si face presedintele este de neacceptat si ar merita suspendarea in clipa urmatoare. Luam in calcul suspendarea presedintelui, este inainte de alegerile prezidentiale, o sa spuna ca ne este frica de o confruntare cu domnia sa. Pe de alta parte este foarte greu acum, cand avem un guvern interimar, sa mai suspendam si presedintele. Vom pune in balanta aceste doua situatii si vom vedea impreuna cu colegii ce solutie gasim”, a mai spus Dancila.

Loading...