Rareş Bogdan aruncă „BOMBA”: PSD şi ALDE se pregătesc să părăsească guvernarea. Vin 10 zile DE FOC!

960
Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, prevede, într-o postare pe pagina personală de Facebook, o perioadă neagră pentru ţară. „Vor veni 10 zile de foc”, spune acesta, potrivit căruia PSD şi ALDE se pregătesc deja să părăsească guvernarea.

„EXCLUSIV! PSD si Alde se pregatesc sa paraseasca guvernarea. Dar, nu inainte de a da peste cap Romania, de a-l salva pe infractor si pe acolitii sai din grupul infractional. Saptamana viitoare vor da 3 ordonante de urgenta. Apoi vor parasi guvernarea la presiunea strazii. In prima faza vor da ordonanta de modificare a Codului Penal in asa fel incat Dragnea si acoliti ai sai sa fie salvati. Apoi vor genera haos prin marea ordonanta a amnistiei si gratierii si vor scoate din puscarii infractorii de drept comun. Va urma apoi alta ordonanta a lor prin care isi vor acoperi furtul! Dragnea si acolitii sunt in stare de absolut orice si nu vor ezita sa genereze haosul generalizat. Situatia economica deja extrem de grava se va inrautati si mai mult, iar PSD si ALDE, care stiu foarte bine acest lucru, vor incerca sa arunce guvernarea, ca un cartof extrem de fierbinte, in bratele USR, PNL si Pro Romania si a vesnicului UDMR+Minoritati”, scrie jurnalistul Rareş Bogdan, pe Facebook. 

„Iohannis, PNL si USR nu trebuie sa cada in plasa pe care o vor intinde cei din PSDragnea si Alde care stiu ca mi pot altfel sa se salveze! Vor veni 10 zile de foc pentru Tara!”, îşi încheie acesta postarea.

Loading...

Rareș Bogdan explică care este planul PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare :”ATENTIE: Nu se preda atat de usor! Sobolanul ranit musca”

Loading...