Radu Cristescu :”Băi, nenorociților galbeni ! Băi, cioclilor ! Hienelor !”

230

Un personaj abject pus într-o funcție-cheie din Ministerul Energie,fost lăudător al tandemului Traian Băsescu – Elena Udrea, a postat pe pagina sa de Facebook un text in care jigneste Guvernul PNL :

„Băi, nenorociților galbeni !
Băi, cioclilor !
Hienelor !
Ar trebui să va schimbați culoarea din galben in negru !
Pentru ca sunteți negri in suflet, in inima și in cerul gurii !
Începând cu Iohannis, Mefisto asta de carton al vostru, și continuând cu bețivul de Orban. Cu imbecilul de Stefan, zis grinda, și coruptul de Valceanu de la Gorj. Cu bișnițăreasa de la învățământ. Cu sinistra și proasta de Violeta de la munca si protectie sociala, căreia dacă-i pui peruca zici ca e Piturca de la 11 metri. Cu scurtcircuitatul la minte Vela, ăla cu 300.000 de euro in contul lu’mămica. Aaaaa, era sa uit, de fratele lui Traistariu, Florin Roman de la Alba, ăla care se pozează în baie. Sau de ticalosul ăla ratat de la agricultura,Oros. Ori de papagalul Popescu, cel care a pus pe butuci economia națională.
Dar nu pot sa închei fără sa îl reamintesc pe Florin Cîțu, zis “faina trei nule”, sau ” Nasone Coca Colo ”.
Un Guvern de malefici, adica-aducător de moarte, in cel mai direct sens. Voi ați abătut numai nenorociri asupra acestei tari , de când ați venit la putere. HIENELOR.
Un strigat de durere și neputința se ridica deasupra țării.
Dar voi va faceți ca nu-l auziți.
Dar va garantez ca-l veți auzi cind oamenii vor hotari, prin vot, nu prin smecherii iohaniste, cine sa-i conduca.

Loading...

Ceea ce am scris aici însumează gândurile sau mai degrabă blestemele oamenilor cu care m-am întâlnit in ultimele zile. Pentru ca ați permis dublarea prețurilor la alimente, ați permis și permiteți in continuare ca bancile sa tragă ratele oamenilor de pe carduri, sa rămână fără curent electric, pentru ca nu și-au plătit facturile.
Asta in timp ce voi va îmbogățiți .
HIENELOR!
Sau, cum ar zice mii de bătrîne necăjite, rămase în voia sorții înainte de Paști : piei, Satană !”

Băi, nenorociților galbeni !Băi, cioclilor !Hienelor !Ar trebui să va schimbați culoarea din galben in negru !…

Publicată de Radu Cristescu pe Vineri, 17 aprilie 2020

Radu Cristescu este un traseist obraznic și vocal, lipsit de orice urmă de caracter. A fost mare adversar al PSD pe vremea când făcea parte din tabăra lui Băsescu (PDL, apoi PMP).

În guvernarea PDL a tras sfori și a obținut funcția de președinte al Agenției Domeniilor Statului (ADS), cu rang de secretar de stat.

Trei partide într-un an

Când PDL nu i-a mai putut oferi o funcție grasă, l-a urmat pe Traian Băsescu la PMP. A devenit unul dintre cei mai înverșunați trompetiști ai fostului președinte, mai ales la RTV și la B1 TV, unde avea abonament.

La alegerile parlamentare din 2016, Radu Cristescu a ocupat locul 2 pe lista PMP pentru Senat la București, după Traian Băsescu. Cristescu candidase, în același an, și la alegerile locale, pentru funcția de primar al Sectorului 2, dar a obținut un „eroic” 2%.

Când se afla în grațiile lui Traian Băsescu și ale Elenei Udrea, Radu Cristescu a deținut funcția de secretar executiv al PMP.

Loading...