Radu Banciu, CRITICĂ ACIDĂ la adresa Simonei Halep : ” Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi…”

614

Radu Banciu, un etern critic al Simonei Halep, a explicat în cadrul emisiunii pe care o realizează la B1 TV, de ce a ajuns românca să ocupe primul loc al clasamentului jucătoarelor de tenis WTA.

loading...

”Simona Halep este numărul 1. Atenție! Nu a câștigat turneul de la Beijing. Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi, adică nu trebuie să mai câștigi ca să fii numărul 1.

Pentru cei care nu au înțeles, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial pentru că a născut Serena Williams. Dacă nu ar fi născut și rămânea pe teren, probabil că performanța Simonei Halep se mai amâna câteva decenii”, a zis Radu Banciu.

Deși motivul prezentat de Banciu este unul destul de pertinent, chiar logic, el ar trebui să sesizeze că retragerea temporară din circuit a Serenei Williams a reprezentat  aceeași oportunitate – de a fi pe primul loc mondial – și pentru alte jucătoare, nu numai pentru Simona, și că ea este una dintre cele care a profitat de această ocazie. Apropos, Banciu, în ce domeniu e numarul unu mondial?!

loading...