Putin deține DOVEZI că niciun avion nu a lovit turnurile gemene în 11 septembrie 2001 !

1539

Cu toate că a trecut foarte mult timp de la ciudatul eveniment petrecut în 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii, există și în ziua de astăzi numeroase aspecte care ridică semne de întrebare majore.

Inițial, opinia publică a fost manipulată să creadă că evenimentul a fost unul de origine teroristă. Știm foarte bine că guvernul SUA avea nevoie acută de un motiv pentru a declanșa războiul din Afganistan și ciudat sau nu l-a obținut dând vina pe teroriștii care amenințau securitatea națională. Ulterior, numeroase voci au susținut că întregul scenariul a fost unul regizat, iar evenimentele de la 11 septembrie au avut menirea să manipuleze opinia publică pentru ca guvernul american să aibă susținere pentru războaiele care urmau să fie declanșate.

Loading...

Analizate şi studiate de atâţia ani de zile, imaginile pe care toată lumea le-a văzut la televizor nu par atât de credibile. În clipul de mai jos veţi vedea două dovezi cum că tot ce am văzut iniţial nu este real.

În primul rând avionul cursei 175 pătrunde foarte uşor în al doilea turn al World Trade Center, fără să explodeze în momentul impactului. Următorul aspect nu poate fi pus de nimeni la îndoială. Urmărit cu încetinitorul, filmul releva că, înainte de impact, aripa stângă a avionului trece prin… spatele unei clădiri alăturate, ceea ce nu poate fi decât rezultatul unei erori grafice a unui montaj video realizat în studio şi nicidecum posibil într-o filmare live.

Chiar dacă aceste dovezi nu sunt suficiente, cu toate că există mii de clipuri pe Youtube care prezintă adevărul, președintele în funcție al Rusiei, Vladimir Putin a declarat în urmă cu câteva zile că deține cele mai concludente dovezi cu privire la regia din 11 septembrie 2011. Aceste imagini urmează să fie oferite opiniei publice și astfel adevărul despre prăbușirea WTC va fi cunoscut de întreaga planetă.

 

Loading...