Pucistii din PSD dezvaluie cum il vor sabota pe Dragnea in Parlament. Noi inregistrari incredibile: „Blocam tot..!”

167

Romania TV a prezentat, miercuri seara, noi inregistrari cu Adrian Tutuianu. Acesta le-a explicat alesilor locali din Dambovita cum il va sabota pe Dragnea in Camera Deputatilor.

„Am semnat trei, pentru ca astia trei am avut cel mai mult curaj, si-am venit sa facem si bulgare de zapada, adica sa vina dupa aia sa sustina mai multi. Au zis unii ca noi vrem sa pierdem puterea. Sa stiti ca puterea, si am spus-o acolo, puterea nu se pierde ca pleaca vreun parlamentar PSD. Exista cate unul-doi care pot pleca. Daca pleaca 10 insi de la Camera Deputatilor, da, Camera Deputatilor s-a inchis. La Senat trebuie sa avem 69, noi suntem 72, daca mai punem si ALDE 12 ne facem 84. Daca mai punem si UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solida. Dar, atentie, Camera Deputatilor e camera decizionala in majoritatea legislatiei. Doar pe administratie, politica externa si invatamant si aparare, Senatul e camera decizionala. Deci, practic, blocam tot daca lucrurile nu se schimba”, a conchis Adrian Tutuianu.

El a relatat si cum a incercat Paul Stanescu sa ii convinga pe liderii PSD sa se alature pucistilor. (Continuarea, mai jos …)

loading...

„A mai vorbit Paul Stanescu care a spus cam asa, in stilul lui mai cu ‘ar’metica’. Paul a spus asa: ‘bai, astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Sau luati-l de mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. Si, daca lumea va primeste bine, noi suntem idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni’”, a mai povestit Tutuianu.

Liviu Dragnea, pus la zid :”E un escroc ordinar! Nu va ramane nici in fruntea PSD-ului, nici in libertate, indiferent cat se chinuie sa modifice legile Justitiei…”

loading...