Protest la o școală din Capitală. Elevii cer demisia unei profesoare: “Spune că suntem sclavii ei…“

201

Un nou protest la o Școala „Sfântul Andrei” din Capitală, contra profesoarei acuzate că jignește elevii. “Spune că suntem sclavii ei“

Mihaela Cioc predă Educaţie tehnologică, iar părinţii au făcut deja o petiţie către conducerea şcolii pentru a rezolva cazul. „Spune că ea este Regina şi noi suntem sclavii ei”, s-au plâns elevii, care au organizat, luni, la prânz, un nou protest în fața școlii.

Acesta nu este primul protest al elevilor împotriva profesoarei Mihaela Cioc, iar Inspectoratul Şcolar cunoaşte situaţia, scrie Radio România Actualităţi pe pagina de Facebook.

Protest la scoala

Loading...

Mai mulți elevi de la școala Sfântul Andrei din cartierul bucureștean Drumul Taberei au protestat la prânz împotriva profesoarei Mihaela Cioc. Aceștia, alături de părinți, i-au cerut demisia, acuzând limbajul agresiv al cadrului didactic, dar și faptul că acordă note haotic, fără a ține seama de cunoștințele elevilor. Mihaela Cioc predă Educație tehnologică, iar părinții au făcut deja o petiție către conducerea școlii pentru a rezolva cazul. Acesta nu este primul protest al elevilor împotriva profesoarei Mihaela Cioc, iar Inspectoratul Școlar cunoaște situația.Mai multe informații aflați la Radio România Actualități.

Publicată de România Actualităţi pe Luni, 22 Octombrie 2018

„La mine a ţipat pentru că nu am apucat să scriu titlul. Mi-a luat caietul şi a spus că sunt surdă şi nu aud deşi stau în prima bancă”, a spus una dintre eleve. „Vorbeşte agresiv, cu fă, cu bă, şi dacă nu ştim un cuvânt ne dă doi, trebuie să învăţăm papagaliceşte”, este nemulţumirea altei eleve.

Părinții susțin că profesoara are grave deraieri comportamentale și de limbaj. Termeni ca „nesimțit”, „sclav”, „handicapat” sunt la ordinea zilei, arată părinții, care adaugă că micuții trăiesc o traumă.  Săptămâna trecută, elevii și părinții au organizat un protest împotriva profesoarei pe care o acuză că le vorbește urât micuților, este rasistă și oferă note într-un mod haotic, fără să țină cont de cât de bine s-au pregătit elevii.

Loading...