Profesoară bătută chiar pe holul şcolii. Motivul agresiunii…

494

O profesoară de la Şcoala Generală numărul 7 din Dorohoi a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost bătută, în şcoală, de mama unui elev.

Mama elevului, supărată foc pe profesoară, a luat-o pe aceasta la bătaie chiar pe holul şcolii. dascălul a căzut, iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă.

Profesoara a stat 24 de ore în spital, iar apoi a fost lăsată să plece acasă.

Se pare că mama minorului era supărată pentru că acesta primea multe note mici şi, convinsă că profesoara e de vină, a decis să-şi facă dreptate cu pumnii. Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis o anchetă în acest caz, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Până când se va face lumină în acest caz, părinţii elevilor nu mai au voie să intre în şcoală, ci îşi vor aştepta copiii la poartă.

Loading...

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi care a efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a întâmplat agresiunea. Părintele a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei municipiului Dorohoi.

Conducerea şcolii a anunţat că va deschide o anchetă pentru a analiza cele întâmplate şi a lua măsurile ce se impun.

„Nu ştiu cu exactitate ceea ce s-a întâmplat deoarece nu mă aflam în unitate în momentul producerii incidentului, însă vom face o anchetă internă pentru a afla cum a fost posibil aşa ceva”, a declarat Liliana Pădurariu, directorul şcolii.

Mama bătăuşă are trei copiii, toţi elevi la aceeaşi şcoală.

Loading...