Producătorii şi dezvoltatorii AU CONFIRMAT ! De ce e bine să ții telefonul cu ecranul în jos, atunci când nu îl folosești…

976

Există două tipuri de oameni: oamenii care atunci când nu îşi folosesc telefonul îl pun cu ecranul în jos, şi alţii care îşi aşează telefonul cu ecranul în sus.

Loading...

Producătorii şi dezvoltatorii de aplicaţii au recunoscut faptul că unii oameni preferă să-şi păstreze telefonul cu faţa în jos atunci când nu doresc să fie deranjaţi şi au dezvoltat soluţii software care dezactivează telefonul atunci când este aşezat în acest mod, potrivit phonearena.com.

Se pare că, dacă laşi telefonul cu ecranul în jos, bateria va rezista mai mult timp. La fiecare notificare, mesaj sau apel telefonic, mobilul va consuma mai multă energie. Astfel, indiferent ce notificări primeşti sau cine te sună, display-ul va rămâne închis.

Pe lângă aceste motive, mai există și o nuanță psihologică a gestului de a pune telefonul cu ecranul în jos atunci când te afli într-o discuție cu alți oameni.  Modul în care o persoană își așează telefonul, poate arată cât de prezentă este aceasta din punct de vedere mental și cât de angajată este în conversație.

Loading...