PRO TV bun de plata ! AMENDA 20.000 de lei , pentru o singura intrebare!

3214

„Cât e ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar?” a întrebat-o Florin Chilian pe deputata Aurelia Cristea (inițiatoarea legii) în emisiunea La Măruță.  Prețul acestei întrebări a costat Pro TV 20.000 de lei, scrie paginademedia.ro.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzi să amendeze emisiunea La Măruță cu 20.000 de lei pentru că moderatorul i-a permis invitatului să folosească un limbaj injurios, dar și pentru încălcarea dreptului la imagine al invitatei.

Loading...

De unde a pornit totul:

Pe 17 martie, în emisiunea La Măruță s-a discutat despre intrarea în vigoare a legii antifumat, cu deputata Aurelia Cristea (inițiatoarea legii) și Florin Chilian, un aspru contestatar al legii. La un moment dat, Chilian o întreabă pe deputată „Cât este ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar? Cât tre să plătească un om? (…) Nu, vorbesc despre… Și acum citez dintr-un ministru care vorbea despre cum au grijă curvele de copiii lor care devin golani”.

Șase membri au votat pentru acordarea sancțiunii de 20.000 de lei: Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Dorina Rusu și Răsvan Popescu.

Loading...