Primarul Buzăului , mesaj pentru aleși : „Lăsaţi ţara să trăiască …”

580

„Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului! Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară!”

Constatin Toma, își anunță, într-o postare pe Facebook susținerea pentru Guvernul condus de Mihai Tudose în scandalul în scandalul legat de poziționarea în tabere diferite a premierului Tudose și a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Loading...

„Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului! Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!
Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate!
Nu există nici un scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană.
Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe!
Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti” Constantin Toma, Primar al municipiului Buzău, ales pe listele PSD.

Loading...