Prima reacție dură din PSD, la anunțul lui Klaus Iohannis, ca va candida la Presedinție :„Ce a facut el ca presedinte? Nimic!”

492

Prima reactie din PSD la anuntul presedintelui ca va candida la Presedintie vine din partea deputatului Eugen Nicolicea. El l-a acuzat pe Iohannis ca „nu a facut nimic” pana acum.

”Klaus Iohannis are agenda sa si nu poate sa impuna si o agenda PSD-ului. Cand spuneam ca e in campanie electorala, nimeni nu credea. Iata ca e adevarat! Condamnarea lui Liviu Dragnea face parte din aceasta regie de anuntare a candidaturii lui Iohannis pentru al doilea mandat.

Iohannis si-a anuntat candidatura, asta inseamna ca mandatul lui s-a incheiat, el e candidat. E un presedinte egal zero, un presedinte frana. Ce a facut el ca presedinte? Nimic!”, a declarat Eugen Nicolicea la Antena 3.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Sibiu, ca este ferm hotarat pentru un nou mandat de presedinte.

Presedintele Iohannis se afla, sambata, la Sibiu, la intalnirea festiva a Promotiei 1974-1978 a Colegiului National „Samuel von Brukenthal”.

loading...

Seful statului a facut o declaratie foarte scurta, in fata liceului, precizand ca a luat o decizie ”foarte importanta” pe care doreste sa o anunte.

”Sunt ferm hotarat sa candidez pentru un nou mandat de presedinte”, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis,decizie importantă: „Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de președinte al României…”

loading...