Prima reacţie a lui Traian Băsescu după ce Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh

1762

Traian Băsescu atrage atenţia liderilor politici asupra faptului că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge numirea lui Sevil Shhaideh în fucţia de premier nu trebuie să declanşeze ”o bătălie a orgoliilor”.

Loading...

Traian Băsescu a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin intermediul căruia atrage atenţia preşedintelui Klaus Iohannis şi a preşedintelui PSD Liviu Dragnea că respingerea propunerii lui Sevil Shhaideh în fucţia de premier nu trebuie să declanşeze ”o bătălie a orgoliilor”, subliniind că trebuie să ”găsească imediat o soluţie”. Băsescu atrage atenţia asupra faptului că ”trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Preşedintelui”.Mai jos aveti declaratia lui Traian Basescu.

”Respingerea de către Preşedintele României a propunerii pentru funcţia de Prim Ministru nu trebuie să declanşeze o bătălie a orgoliilor. Dragnea şi Preşedintele Iohannis au obligaţia să găsească imediat o soluţie. Fac precizarea că, în noua nominalizare, ca de altfel şi în noul guvern, nu au ce căuta oameni controlaţi de Serviciile Secrete. Nu este momentul unui război politic inutil între Dragnea şi Iohannis. Trebuie scos din calcul orice element care ar viza suspendarea Preşedintelui”, a scris Traian Băsescu pe o reţea de socializare la câteva minute după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, a respins numirea lui Sevil Shhaideh în fucţia de premier.

Loading...