Prima declaraţie a medicului rezident, care l-a operat pe Florin Busuioc: „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal…”

755

Eugen Ţieranu, unul dintre medicii rezidenţi care a făcut parte din echipa care l-a operat pe Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct, este felicitat de toată lumea pentru fapta sa, la fel ca toţi cei care au participat la operaţia lui Busu. Din păcate, este posibil ca tânărul să rămână şomer din cauza numărului limitat de posturi.

Eugen Ţireanu a declarat că îşi face meseria cu plăcere şi nu doreşte să plece din ţară, vrea să rămână în oraşul natal, Craiova.

Medicul rezident Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou, ci că îşi face meseria cu plăcere.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.

Întrebat ce va face când va termina stadiul de rezident, luând în considerare şi limita locurilor, Eugen Ţireanu a spus că este hotărât, orice ar fi, să rămână în ţară. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

„Eu îmi fac meseria cu plăcere. (…) Nu aş face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidenţiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând şi cu atât mai mult în Craiova, în spitalul oraşului meu natal”, a mai spus medicul rezident.

Florin Busuioc a suferit un infarct

Florin Busuioc a suferit un infarct la finalul unui spactacol pe care l-a susţinut la Craiova. Actorul a fost operat, i s-a pus un stent, iar miercuri a ajuns în Bucureşti fiind transportat cu un elicopter SMURD. Operaţia a fost un succes, iar acum Florin Busuioc urmează să fie în continuare în atenţia medicilor.

 

Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt tinerii medici care au venit noaptea de acasă şi l-au salvat pe Florin Busuioc. Sunt îndemnaţi să plece din România…

Loading...