Preşedintele Klaus Iohannis este ”indignat” de demersul Avocatului Poporului ,care poate deschide poarta condamnaţilor penal să ne conducă

678

Administrația prezidențială, prin vocea purtătoarei de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a atacat demersul Avocatului Poporului, care a contestat la Curtea Constitutionala legea 90/2001 ce interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern.

Loading...

Preşedintele Klaus Iohannis este ”indignat” de demersul Avocatului Poporului de a ataca la CCR articolul 2 din Legea 90/2001, fiind surprins că acesta acţionează ”în beneficiul unui singur om”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Dobrovolschi a mai spus că preşedintele României este surprins şi de ”rapiditatea cu care Avocatul Poporului doreşte să devină util noii majorităţii politice”.

„Preşedintele trage un semnal de alarmă ca toţi românii să înţeleagă cât de pericolos este acest demers, care poate deschide poarta condamnaţilor penal să ne conducă”, a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Loading...