Președintele Klaus Iohannis a reacționat, dupa luptele dintre jandarmi și protestatari:”Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei…”

172

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, pe pagina sa de socializare, vizavi de incidentele din fața Guvernului, unde s-au dat lupte între jandarmi și protestatari, soldate cu peste 200 de răniți.

”Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a scris Iohannis.

loading...

Liviu Dragnea, mesaj pentru diaspora care protestează în Piața Victoriei:”Forțele, știu că sunt pregătite. Jandarmii au fost bruscați, răniți…”

loading...