Președintele Iohannis a participat la strâns de gunoaie:”Sunt convins că şi alţi politicieni vor participa la astfel de acţiuni…”

637

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi, la evenimentul de curăţenie organizat de Let’s Do it Romania şi desfăşurat în Pădurea Cernica, şeful statului susţinând necesitatea păstrării curate a naturii.

Preşedintele, care a venit pe bicicletă, a apreciat faptul că, în cei şase ani de când a început campania de curăţenie, au fost mobilizaţi aproape un milion şi jumătate de voluntari.

De ce facem aceste lucruri? Avem o ţară extraordinar de frumoasă. Din păcate, mulţi consideră că natura este un fel de groapă de gunoi. Noi, ceilalţi, care înţelegem că natura trebuie păstrată, îngrijită, venim şi strângem gunoaiele. Este deosebit de important să înţelegem că natura trebuie păstrată curată, mediul trebuie păstrat curat şi până nu înţeleg toţi să nu mai aruncăm tot felul de gunoaie în natură e bine să dăm astfel de exemple. Sper ca în ziua cheie, pe 15 septembrie, să fie foarte, foarte mulţi români care participă în calitate de voluntari la Let’s Do it Romania. Vă invit pe toţi să participaţi, este o acţiune pentru România, pentru mediu curat, pentru o natură curată şi cred că prin astfel de acţiuni dăm şi un exemplu bun pentru generaţiile de copii. Am constatat şi atunci când am fost dascăl că tinerii sunt foarte deschişi pentru astfel de acţiuni”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit News.ro.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Întrebat dacă şi politicienii ar trebui să participe la astfel de acţiuni, preşedintele a răspuns: ”Prin faptul că am venit eu, primul politician a venit. Şi sunt convins că şi alţi politicieni vor participa la astfel de acţiuni. În definitiv, nu are culoare politică natura şi curăţenia şi atunci sper să fie cât mai mulţi care participă şi prin participare să dea exemplu pentru ceilalţi”.

Preşedintele Iohannis a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe teme politice, la insistenţele acestora el replicând: ”Cred că în general curăţenia este necesară mai în profunzime”.

O educatoare a refuzat florile in prima zi de gradinita. Ce le-a cerut in schimb parintilor …

Gabriela Firea a spus ADEVĂRUL :”Mi-a spus domnul Dragnea: Carmen Dan trebuie să fie protejată cu orice preț…”

 

Loading...