Presedintele Iohannis A MINTIT ! Avem „acoperiti” in Justitie! Iata DOVADA…

296

iohannis csat

Avem „acoperiti” in Justitie! Iata un prim exemplu senzational: Judecatoarea de Drepturi si Libertati TRANDAFIRESCU  ZINICA (fosta IONITA) ! Cu toate ca CSAT si Presedintele Iohannis au spus ca nu exista „acoperiti” in Justitie ,scrie nasul.tv.

Ce frumos suna! Judecatoare de Drepturi si Libertati !

Aceasta judecatoare este activa in cadrul Tribunalului Prahova si face „servicii” pentru conducerea SRI impotriva unor fosti ofiteri SRI care au deranjat bosii din Intelligence !

Judecatoarea Trandafirescu a semnat un mandat de perchezitie, pe 25 ianuarie 2016, pe numele unui fost lucrator SRI care a facut declaratii in presa impotriva generalului Coldea.

Coincidenta, fostul lucrator SRI a devenit peste noapte acuzat de fapte de coruptie!

Dar cine este Judecatoarea Trandafirescu Zinica? Ei bine, a dracului coincidenta, doamna maior Zinica are „calitatea de lucrator al Securitatii”, hotarirea fiind irevocabila !!! Cine a dat hotarirea? Inalta Curte de Casatie si Justitie, decizie irevocabila nr. 955, data pe 26.02.2013 !!!

Ce a facut securista Zinica? Politie politica! „Urmarirea informativa desfasurata de pirita Trandafirescu Zinica a avut un caracter vadit politic” – spun judecatorii de la ICCJ ! Zinica securista se ocupa de „persoanele care nu agreau regimul comunist”!!! – concluzioneaza ICCJ.

loading...

Ca fapt divers, Zinica Securitatii din Prahova avea, la doar 24 de ani, 5 nume de cod ! A condus, mai multi ani, Penitenciarul de femei de la Tirgsor! Oau! Fata e un „giuvaer” al Sistemului !

Mare noroc pe capul generalului Coldea, seful SRI ! Cine ii aduce acuzatii, din interiorul Sistemului, pica pe minutza iscusita a securistei Zinica !

Bre Generale, Zinica asta nu e „acoperita” e de-a dreptul descoperitaaaaa!
Mai rariti tovarase general, mai schimbati, mai dati afara ! Ca pute Justitia de „acoperiti” si „descoperiti”!

Cine sint membrii CSAT care l-au indus in eroare pe Klaus Iohannis ?

1. Dacian Ciolos – Premier
2. Mihnea Ioan Motoc – Min. Apararii
3. Petre Toba – Min de Interne
4. Lazar Comanescu – Min de Externe
5. Raluca Alexandra Pruna – Min Justitiei
6. Costin Grigore Borc – Vicepremier (Economie)
7. Anca Dana Dragu – Min Finantelor
8. Eduard Hellvig – Director (civil) SRI
9. MRU – Director (civil) SIE
10. Nicolae Ciuca – Seful Statului Major
11. Ion Oprisor – Consilier pe Securitate Nationala
12. Mihai Somordolea – Secretar CSAT

Dintre toti, pe baza de bun simt, doar Hellvig – Directorul SRI avea competenta sa informeze CSAT – ul in privinta „acoperitilor” din Justitie. Problema lui Hellvig este ca el nu are acces la lista „acoperitilor” din Justitie ! Aceasta LISTA se afla la generalul Coldea!

Avem asadar doar doua variante: ori Hellvig a fost informat corect de catre Coldea si Hellvig a mintit CSAT-ul si l-a dezinformat pe Presedintele Romaniei ori… Coldea l-a mintit pe Hellvig !

In ambele variante este extrem de grav ce s-a intimplat! Daca nici in CSAT si Presedintele Romaniei nu mai poti sa ai incredere, atunci sintem terminati!

Va urma!

Radu Moraru

loading...