Preotul Damaschin îngrijește 120 de copii amărâți. De necrezut ce le face COPIILOR !Nu s-a mai auzit așa ceva în România…

1490

120 de copii care au rezultate foarte bune la școală, deși provin din familii foarte sărace, au ocazia să vadă marea pentru prima dată în viața lor.

Totul i se datorează preotului Dan Damaschin, care a reușit să strângă banii necesari. “Am luat legatura cu prietenii de pe facebook. Oamenii se vor mobiliza si copiii vor merge la mare. In aceasta vara ne-am propus sa cucerim marea cu copiii din zona Iasului, copii care stiu doar pe harta unde este marea, pentru ca sunt buni la invatatura si cunosc geografia. Este o sansa sa le implinim un vis”, declară preotul citat de stirileprotv.ro.

Conform calculelor sale, este nevoie de nu mai puțin de 81.000 de lei pentru ca toți cei 120 de copii să ajungă la mare. Adică ar fi nevoie de 650 de lei pentru fiecare copil.

loading...

Deocamdată, o parte din copii vor pleca la mare pe 2 iulie. Printre ei se numără și Aurel, care, după spusele preotului Damaschin, este cel mai fericit copil din lume.

”Aurel B. poate fi considerat, pe drept cuvânt, unul din cei mai fericiți copii ai lumii. Pe 2 iulie, de ziua Sfântului Ștefan cel Mare, răzeșul nostru, contrar ,,tradiției”, pleacă să cucerească MAAAAAREA. La fel ca el, 120 de copii își pregătesc armurile( slipi, șlapi, costume de baie) și își caută calul potrivit (autocarul) pentru lupta vieții lor, cu valurile”, scrie preotul pe pagina sa de Facebook, unde se pot găsi și informațiile necesare celor care doresc să contribuie cu bani.

loading...