Premierul Mihai Tudose a avut o ieşire extrem de dură ! ȘTERGE PE JOS cu Adrian Țuțuianu și spune că el l-a DEMIS

344

Premierul Mihai Tudose a avut o ieşire extrem de dură în direct la România TV. Titularul de la Palatul Victoria l-a făcut praf pe demisionarul Adrian Ţuţuianu şi spune că nu exista altă cale după anunţul că în minister nu mai sunt bani de salarii. Mai mult, Tudose a anunţat cine va asigura interimatul până la numirea unui nou ministru.

Şeful Executivului a precizat că „în maximum” 45 de zile va fi numit un nou ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Ţuţuianu.

„Să îl întrebaţi pe dumnealui ce s-a întâmplat. Nu e nicio problemă în nicio structură a statului cu salariile. E incredibil acest tip de mesaj. E de neacceptat aşa ceva. I-am spus că demisia ar fi un gest de onoare. Îi reproşez situaţia de acum. Sunt bani de salarii, de tot, şi noi spunem că nu e aşa. Vi se pare că nu e nimic de reproşat? I-am acceptat demisia. Am vorbit cu Klaus Iohannis şi cu Liviu Dragnea.

loading...

Propunerea mea de ministru interimar este Marcel Ciolacu. Preşedintele aşteaptă hârtiile. Nu putem veni cu asemenea lucruri pe zona de securitate. Nu e puţin lucru demisia. Nu ne jucăm cu aşa ceva. trebuia să ia măsuri, să facă ceva cu cei care au făcut această tâmpenie.

Mai e unul deştept care spune că şi la Interne nu ar fi bani. Îi atrag atenţia la toţi. Să nu asculte aşa ceva. Nu e o vizită pe persoană fizică în America. Va merge viitorul ministru. Nu poate să fie vesel pentru ce s-a întâmplat, dar nici noi. Ne vom întâlni la partid, în alianţă şi vom vedea succesorul. Cred că săptămâna viitoare. Nu e o criză în acest moment. Peste câteva ore va fi un alt ministru. Se întâmpla pe plan extern dacă nu făceam nimic. Cineva de acolo a avut imaginaţie. A plătit ministrul că e la el în curte. Ştia că e curtea mare şi de aia şi-a asumat acea poziţie de ministru. Sunt bani în toate ministerele. Într-o săptămână va fi rectificare pozitivă. Nu fac rectificarea poitivă la televizor”, a spus Tudose.

loading...