Practica sexuală crudă din Thailanda care şochează întreaga lume : „Paradisul turismului sexual”

24584
Cum fac sex thailandezii. Practica sexuală crudă care şochează întreaga lume

La thailandezi, nimic nu este interizis în materie de sex, iar copiii sunt initiaţi în aceste taine încă de la vârsta de opt ani – uneori şi mai devreme.

Pe de altă parte, adolescenţii sunt chiar încurajaţi în a avea relaţii sexuale cu străinii, iar societatea nu găseşte ceva condamnabil în faptul că, de pe urmă acestor relaţii, tinerii parteneri aduc venituri în familie.

Loading...

Această realitate s-a transformat într-un fel de atracţie către Thailanda cu renumele ei de ţară a sexului şi cu brandul pe care şi l-a făcut: „paradisul turismului sexual”.

Totuşi, în viaţa de familie, thailandezii se comportă corect şi fără derapaje conjugale. Femeile îşi respectă soţii, iar aceştia pot avea o singură soţie – regulă care se respectă îndeosebi în mediul rural.

În mediul urban, unui soţ îi este permis să aibă şi o amantă, pe care o întreţine, iar soţia este datoare să o respecte.

Există totuşi o discriminare clară: când soţul îmbătrâneşte, soţia este datoare să-l îngrijească, amanta poate să plece. Mi se pare corect.

 

 

Loading...