Povești cutremurătoare din clădirea Maternităţii din Drobeta Turnu Severin! Fantomă fotografiată …?

424

Dacă pereții ar vorbi, multe povești cutremurătoare s-ar afla din istoria tragică a clădirii fostei Maternităţi din Drobeta Turnu Severin.

Clădirea a fost folosită de-a lungul timpului drept cazarmă de război, în care au murit mulți oameni, a fost chiar și casă de toleranță, unde se vedeau o mulțime de bărbați pentru a-și satisface cele mai ascunse fantezii, iar înainte de a ajunge o ruină, a fost folosită drept maternitate.

Acum, clădirea în care s-au născut generații întregi de severineni se află într-o stare avansată de degradare. Autoritățile se tem însă să nu se întâmple aici vreo tragedie după ce, în ultimele zile, tot mai mulți tineri au început să îi dea târcoale.

Totul a început după ce tinerii au povestit că de ceva vreme merg în fiecare seară în interiorul maternităţii pentru a fotografia una dintre fantomele care se plimbă pe coridoarele clădirii!

”Atât eu, cât şi alţi prieteni am mers să facem poze şi pe una dintre ele chiar se observă nişte umbre, se văd destul de clar.”, susţine unul dintre tineri.

loading...

Adolescenţii curioşi sunt convinşi că imobilul fostei Maternităţi este casă pentru întâmplări paranormale. Ba, mai mult, la una dintre aşa-zisele fantome i-au dat şi un nume, Maria. Aceasta ar fi fost surprinsă în una din fotografiile care pune pe jar imaginaţia. În cadrul unei uşi, se zărește ceea ce, spun tinerii, ar fi conturul trupului unei femei tinere îmbrăcată în cămaşă de noapte şi capot, ca şi cum ar fi internată în spital.

poza

De altfel, în fotografia respectivă se observă pe podea un cerc cu însemne bizare, semn că aici s-au petrecut tot felul de întâmplări stranii. Autorităţile s-au autosesizat şi de ceva timp au pus pază în zonă.

Cu toate acestea, vânătoarea de fantome a luat amploare. Numărul curioşilor sporeşte de la o zi la alta, iar după ce îşi înving teama, tinerii merg în interiorul clădirii pentru a face poze.

loading...