Petre Daea, a recunoscut că și-a angajat fiica într-o instituție subordonată ministerului pe care îl conduce . Ce SALARIU are…

359

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cel cu oaia statuie vie, a recunoscut că și-a angajat fiica într-o instituție subordonată ministerului pe care îş conduce, dar a ținut să precizeze că este un copil bun pe care dorește să îl ajute să își facă un rost în viață.

Dani Daea a fost angajată  în luna aprilie 2017 la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), unde este referent.

Loading...

De pe pagina ei de Facebook, aflăm că în trecut aceasta a fost colaborator la Camera Senatului și asistent comercial la Piscultorul, firmă la care, la un moment dat, soția ministrului Daea, Camelia Luchian, a fost director.

La solicitarea B1TV, Biroul de presă al AFIR a comunicat că pentru posturile de referent tr.IA venitul salarial net pornește de la 2.194 lei, în funcție de vechimea în muncă a angajatului. Dana Daea a studiat ingineria economică la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București și „English Comparative Literature” la The American University of Paris.

Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul AFIR, în aprilie 2017, fiica lui Petre Daea a câștigat într-un an 120.000 de lei de la Piscicultorul SA. Aceasta mai deține un apartament, cumpărat în 2010, conform sursei citate.

Loading...