Ce pensie primește de la stat milionarul Cristian Țânțăreanu și ce face cu ea…

724

S-au scris articole întregi despre averea lui Cristian Țânțăreanu, dar și despre extravaganțele pe care și le permite. Puțini știu, însă, că acesta primește o pensie de la stat!

Au existat și zvonuri potrivit cărora afaceristul ar avea bani îngropați în Corbeanca, dar pentru el aceste bârfe nu sunt decât motiv de glumă.

Într-un interviu mai vechi, el a spus că e doar un pensionar, pentru că până în anii 90 a lucrat ca director într-o mare întreprindere de construcții.

“Am 14 milioane de lei vechi. Atat e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridica o nepoata. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a mărturisit el atunci.

Milionarul din Corbeanca se află acum în spital, în stare gravă, după ce boala de care a suferit acum câțiva ani, cancerul, a recidivat.

“Sunt in spital. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea. A recidivat cancerul. Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem. A fost si un preot. Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevarat”, a declarat Cristian Tantareanu, in presa.

loading...

El a precizat si ca si-a aranjat toate afacerile si chiar si-a pregatit si locurile de veci de la Bellu.

“Avem 30 de locuri de veci la Bellu. La un moment dat eram ingrijorat ca se umpleau prea iute – parintii ei, parintii mei, rude, prieteni… Si acum m-am linistit ca ii spuneam (n.r. sotiei) “mai, amenajeaza aici unde avem noi (ca-s la rand, unde-i cocosul galic – cimitirul francez, gard in gard cu catolicul). Mi-am dat seama dupa aceea, maica-mea, taica-miu si o prietena care e ingropata acolo au murit de mai bine de 10 ani. Parintii lu’ nevasta-mea si ei… de mai bine de zece ani, deci avem armatura facuta, o dam de-o parte, le scoatem oasele, le punem la picioare si peste noi – peste mine si peste ea – mai incap altii”, povestea Tantareanu intr-un interviu mai vechi.

Cum arată vila celui mai bogat rrom din țară. În curte a pus gresie din cea mai fină, gardurile sunt din aur, iar fațada este din marmură albă…

loading...