Pedofilul care a agresat sexual doua fetite intr-o scara de bloc, era principal suspect in alte doua dosare, cu victime minore

363

Barbatul de 33 de ani, din Husi, acuzat ca duminica, 15 aprilie, a molestat sexual doua fetite, de 5, respectiv 8 ani, era principal suspect in alte doua dosare, cu victime minore. Faptele au fost comise anul trecut, insa a fost cercetat in stare de libertate.

Pedofilul se numeste Benea Daniel, zis „Scarliont” si are 33 de ani. Are numai 8 clase si locuieste pe “Aleea Stadion”, aproape de locul unde a atacat cele doua fetite. El a revenit in oras in luna mai a anului trecut, dupa ce a fost eliberat din inchisoare, inainte de a-si ispasi pedeapsa, pentru o alta fapta cumplita. In 2008, Benea a violat o fetita de 11 ani, luata cu forta de pe un teren de sport al scolii la care micuta invata, scrie vremenoua.ro.

Ciudat este ca individul a fost eliberat din inchisoare, inainte de termen, desi reprezentatii Penitenciarului spun ca a fost un detinut care a creat probleme, a distrus bunuri, nu a respectat regulile si a detinut si obiecte interzise.

Cazul revoltator s-a petrecut duminica, 15 aprilie, chiar in mijlocul orasului. intr-o scara de bloc de pe strada “Scolii”, un individ a intrat dupa doua fetite, una de 8 ani si celalata de 5 ani. Le-a luat in brate si a incercat sa batjocoreasca micutele. Acestea insa au inceput sa strige si cea mare s-a smuls din mainile agresorului, reusind sa o traga si pe cea mica. Precipitat de strigatele fetitelor, individul a parasit locul, in graba.

Mama uneia dintre fetite a cerut ajutor, cu disperare, pentru gasirea individului. “Oameni buni, astazi am trecut prin niste momente groaznice. Fetita mea de numai 5 ani si prietena ei au intrat in casa speriate ca un barbat s-a luat dupa ele in scara blocului aratandu-le penisul si le-a luat in brate sa le duca cu gura la penis. Fetita cea mare a reusit sa se smulga din bratele acestui individ si a avut taria de caracter sa o smulga si pe fetita mea din bratele acestui criminal. Ma intreb si acum cum de a putut acest copil sa isi invinga frica si sa o ajute pe fetita mea, in loc sa o ia la fuga.(Continuarea, mai jos…)

loading...

Va rog mult dati mai departe cei care locuiti in Husi. Incidentul s-a petrecut in ziua de duminica, 15 aprilie, in jurul orei 14.30 – 14.45, pe strada Scolii din Husi, mai sus de club Evrika. Este vorba de un individ inalt, slab, in jur de 25 – 30 de ani, cu o bluza de trening albastru inchis spre negru, cu un desen pe spate cu un televizor cu doua antene”, a relatat pe internet, mama fetitei de 5 ani.

Tatal fetitei de 9 ani, care a cazut victima pedofilului in luna august anul trecut, a povestit reporterilor ”Adevarul” clipele de groaza prin care a trecut copilul sau. Barbatul era convins ca dupa depunerea plangerii agresorul a fost arestat, avand in vedere ca a fost identificat inca din seara agresiunii.

„Era intr-o seara, in luna august. Fetita se juca din parcul din fata blocului, iar eu am mers la spital, unde era internata sotia mea, care era insarcinata. Am lipsit aproximativ un sfert de ora.

Cand m-am intors in scara blocului era zarva mare. in momentul in care a intrat in scara blocului, fetita a fost acostata de acest individ, care probabil o urmarise inca din parc. I-a pus mana pe fund si i-a facut semn sa nu vorbeasca. Fetita s-a speriat teribil si a inceput sa tipe. A iesit un vecin de la etajul 1 si a alergat dupa acel individ, dar nu l-a mai prins. O alta vecina a sunat la Politie”, a relatat barbatul.

Un bărbat și-a violat întreaga familie : nepoata, sora mai mică, mama și acum sora mai mare. Ce pedeapsă a primit…

loading...