Parintii au ramas SOCATI cand au vazut ce scrisoare le-a lasat fiul lor , pentru ca avea note mici la scoala !

909

Știind că urmează să arate carnetul de note părinților și că situația lui școlară nu este tocmai bună, un băiat a scris tatălui o scrisoare de-a dreptul incredibilă.

Puștiul de 15 ani a vrut să își pregătească părinții înainte de a arăta carnetul de note, așa că a scris o scrisoare în care le prezenta că în viață pot fi și lucruri mai urâte decât notele mici.

„Cu mare regret în suflet și amărăciune îți scriu.

A trebuit să dispar împreună cu iubita mea, ca să evit o ceartă cu tine și mama. M-am îndrăgostit cu adevărat de Stacy și ea este atât de drăguță, dar știam că nu o veți accepta din cauza tatuajelor, a cerceilor de pe corp, hainelor de motociclistă și desigur, din cauza faptului că e mult mai mare decât mine.

Și mai mult decât atât: acum este însărcinată.

Loading...

                                                                Scrisoarea a devenit virală pe internet

Stacy a zis că o să fim fericiți împreună, la rulota ei din pădure. Avem în plan să facem mai mulți copii. Ba mai mult, iubita mea mi-a deschis ochii că marijuana nu rănește pe nimeni și nu este un drog. O să ne apucăm să creștem și să vindem așa ceva ca să o dăm la schimb pentru cocaină.

Între timp, sperăm ca știința să descopere un leac pentru SIDA, pentru ca Stacy să se facă mine.

Nu-ți face griji, tată. Am 15 ani, știu să am grijă de mine.

Cu drag,

Joshua.

P.S: nimic de mai sus nu este adevărat. Am vrut doar să îți arăt că există lucruri mai rele pe lume decât carnetul meu de note pe care urmează să îl vezi.”

Loading...