Panica pe litoral! Loredana Groza luată de val și trasă în larg «Era să mă înec»

1025

Loredana Groza îi trage de urechi pe turiştii care ignoră steagul roşu arborat de salvamari pe Litoral, tocmai pentru că ea însăşi a nesocotit un astfel de sfat şi asta era să o coste viaţa.

11831800_905165262871423_7920364246010287885_n

Loredana Groza este una dintre artistele care au văzut cel mai des marea în această vară, tocmai pentru că organizatorii se bat în a-i face oferte să cânte pe Litoral.

Loading...

“Am stat foarte puţin pe acasă în această perioadă, într-adevăr. Nu o las însă singură acasă pe fiica mea, o iau de fiecare dată cu mine”, a mărturisit artista pentru ziarul Libertatea.

Deşi a făcut nenumărate vizite pe litoralul românesc, Loredana ne-a dezvăluit că nu a apucat încă să facă baie în mare şi că a evitat acest lucru zilele trecute, dat fiind faptul că era cod roşu din cauza valurilor înalte şi a curenţilor puternici.

Motivul? Loredana nu a ascuns faptul că a avut o experienţă neplăcută pe Litoral, care era să o coste viaţa.

E în asentimentul salvamarilor

“Era să mă înec, am fost luată de val, iar curenţii în astfel de momente sunt foarte puternici. Tocmai de aceea sunt total împotriva celor care intră în apă când marea este agitată. Nu aş înota când sunt astfel de valuri. Nu-i deloc recomandat”, a povestit artista, aflată astfel pe aceeaşi lungime de undă cu salvamarii care duc o luptă pierdută cu turiştii care se avântă în larg în astfel de situaţii.

Tot Loredana este însă cea recunoaşte că îi place să fie luată de val, dar în alte condiţii... “Am fost luată şi eu de val de mai multe ori, în dragoste mai ales, şi este aşa de frumos”, spune ea.

Artista recunoaşte şi că are atât de multe costume de baie în garderobă, încât nici nu mai le ştie numărul şi mai că nici nu apucă să le îmbrace.

Loading...