PANA UNDE POATE DUCE SUPER NESIMȚIREA LUI KLAUS IOHANNIS

666

”După negocieri intense și de durată, reuniunea Consiliului European s-a încheiat azi-noapte cu un acord privind relaţia dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană. Obiectivul major a fost păstrarea unităţii Uniunii și evitarea fragmentării.
Pentru noi, importanța majoră a constituit-o respectarea pe deplin a drepturilor românilor care muncesc deja în Regatul Unit. Ei trebuie să știe, în primul rând, că accesul pe piața muncii nu le va fi îngrădit. De asemenea, vor beneficia în continuare de prestațiile sociale necontributive, iar copiii lor vor primi în continuare alocații.”
Cine a urmarit stirile in ultima vreme pe acest subiect isi dau seama cat de prost poate fi Presedintele Romaniei si consilierii acestuia,scrie Costel Gavril pe contul sau de Facebook.
Ce nu stie Klaus Iohannis legat de viata Romanilor care traiesc in strainatate.
Marea Britanie si-a facut campanie pe turta romanilor pentru a convinge Uniunea Europeana sa accespte noile reguli.
In Marea Britanie numarul romanilor este putin peste 150.000 si doar 2.5% au aplicat la venituri sociale, iar majoritatea din acestia sunt tigani.
Numarul Polonezilor care traiesc in Marea Britanie este de aproximativ 1.8 milioane, iar procentul celor care traiesc din venituri sociale este mult mai mare. Dar nu auzi/vezi in media ca cineva sa-i vorbeasca de rau.
Un roman in Marea Britanie nici macar un cont bancar nu isi poate face. Chiar daca are toate actele care dovedesc identitatea acestuia, trebuie sa aduca 1-3 persoane care sa dea cu subsemnatul ca este cine spune.
Un roman in Marea Britanie castiga intre 380£ si 1000£ pe luna din care trebuie sa plateasca taxe.
Romanii din Marea Britanie sunt obligati de situatie sa accepte locuri de munca foarte prost platite, sa locuiasca cate 10 – 20 in casa. Chiria unui apartament este de minim 500£ + 110£ consul tax + restul cheltuielilor. Acum va imaginati cum traieste un Roman care castiga 380£ pe luna.

Loading...

13697291_538330329688109_8637570405616128975_n

Articol preluat de pe Facebook Costel Gavril

Loading...