Oreste Teodorescu A RĂBUFNIT la adresa „limbricilor,disperaților, lichelelor și impostorilor”: Derbedeilor, dans!”

404

Interzis de Cozmin Gușă la Realitatea TV și acuzat că ar fi ”unealta lui Florian Coldea”, dar și de legături cu anumiți politicieni, Oreste Teodorescu iese la atac. ”Sunt un taliban, cred cu tărie în calea mea”, e mesajul lui Oreste pesntru cei pe care îi numește limbrici.

”Un gand pentru limbrici:

Un luptător este validat și de cicatricile pe care le poarta! Nu sunt mimoza, pot îndură toate mizeriile și minciunile unor disperați, lichele sau pur și simplu impostori in meseriile lor! Știu ca atunci când zgândări cuibul de viespi Riști anafilaxia! Eu sunt un taliban, in sensul tehnic al cuvântului: cred cu tărie in calea mea, nu am pret și nu mai trebuie sa demonstrez nimănui nimic! Am lucrat toată viața mea in privat, detest pe toți cei care batjocoresc banul public, nu dau doi lei pe politicienii de mucava și trăiesc după principiul: “Decât o viața întreaga câine, mai bine o singura zi leu!” Așa ca: derbedeilor, dans! (Continuarea, mai jos …)

Loading...

PS: nu am sa ma cobor niciodată sa ma războiesc cu sclavii ci doar cu stăpânii lor, va rog sa-mi îngăduiti aceasta aroganta!”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina sa de socializare.

 

Rareş Bogdan a fost doar începutul! Aproape 50 de oameni, numiţi „trompetele lui Coldea”,interzişi pe post….

 

Loading...