Olguta si Dragnea au ajuns de rasul lui Tociu si Palade:”Mai da-i dracu… Dragnea, nu uita, ia mai da-te-n aia….”

230

Comicii Romica Tociu si Cornel Palade si-au inclus in repertoriu glume cu caracter obscen la adresa reprezentantilor guvernului si a PSD. Lia Olguta Vasilescu si Liviu Dragnea sunt principalele tinte acle celor doi comici atat de apreciati de electoratul PSD.

Intr-un spectacol la Sala Palatului, Tociu si Palade au ironizat desele promisiuni ale Olgutei Vasilescu privind cresterea salariilor si a pensiilor. Tociu spune ca a realizat ”primul tronson de salarizare prin gura”.

”Domnule, tara asta o duce mai bine ca niciodata. Stii cu cine m-am intalnit, ca mi-au dat lacrimile acuma? A iesit in piata sa ne explice acuma, doamna… asta… Olguta. Doamna Olguta, ministra muncii. Pe cuvantul meu de onoare, am zis: ori sunt prost eu, fir-as al dracu, ori nu inteleg eu cu salariile si cu pensiile. Acum am inteles! Abia acuma! Ca ce ne-a dat in ianuarie si ti-o da prin martie e ce ti-a dat prin februarie si ti-o da prin octombrie la sfarsit. Aia e! E primul tronson de salarizare prin gura! Adica merge din gura in gura la salariat, stii? Ba, chiar asa idiot, sa nu intelegem?”, a spus Romica Tociu.

”La doctori le-a marit-o rau de tot (salariile n.r.). Sunt asistentele, uite asa stau! Ti-a marit-o, da si mie, ca asa zic toate. Si la asistente le da. Le da doctorul, cine le prinde! In spital nu e asa cum stii matale! In spitale ti-a marit-o, i-ai si dat-o!”, a mai spus Tociu.(Continuarea, mai jos …)

loading...

Licerul PSD, Liviu Dragnea, a fost si el luat in vizor. Plecand de la lozinca din Piata Victoriei „DNA sa vina sa va ia”, Tociu a spus:  ”Domnule, nuu… Sa nu fim… ‘retrograzi’ si sa-i luam pe astia… mai da-i dracu… Dragnea, nu uita, ia mai da-te-n aia….”, incheie Tociu.

CTP, ironic după arestarea Elenei Udrea și Alinei Bica în Costa Rica:”Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au în subordine Interpol…”

loading...