Obama va face un ANUNŢ MAJOR pentru omenire !

12141

Administraţia americană a fost luată la întrebări, la o conferinţă de presă a Casei Albe. Un activist i-a cerut preşedintelui american Barack Obama să spună adevărul despre viaţa extraterestră, potrivit România TV.

„Aş vrea să vedem acele dosare şi, sper, să facem publice cât mai multe informaţii. Dacă nu e nimic „acolo”, atunci să le spunem oamenilor că nu e nimic „acolo”, a spus activistul. „Dar dacă este ceva acolo?”, a continuat el.

Răspunsul a venit prompt: „Dacă este ceva … doar dacă nu este vorba deapre vreo ameninţare la adresa securităţii naţionale, atunci va trebui să informăm publicul”.(VIDEO mai jos)

Loading...

Interesul fostei Prime Doamne a Americi în ce priveşte existenţa extratereştrilor a încins spiritele peste ocean, iar presa speculează intens faptul că Barack Obama va face marele anunţ, chiar înainte de a pleca de la Casa Albă.

În centrul teoriilor conspiraţiei, în Statele Unite, se află celebra bază militară din Nevada, numită şi Zona 51, unde, spun pasionaţii, se ascund multe secrete, inclusiv nave extraterestre.

 

Loading...