O teroristă din cadrul reţelei Stat Islamic SOCHEAZA: „Nu aş merge în centrul Londrei în iunie dacă aş fi în locul vostru…”

1119

O teroristă din cadrul reţelei Stat Islamic (SI) a anunţat că în această vară vor avea loc atentate la Londra, informează publicaţia Daily Mail, citată de Le Figaro online.

Nu aş merge în centrul Londrei în iunie dacă aş fi în locul vostru, scrie pe Twitter o membră SI

O teroristă din cadrul reţelei Stat Islamic (SI) a anunţat că în această vară vor avea loc atentate la Londra, informează publicaţia Daily Mail, potrivit mediafax.

Loading...

„Sincer, dacă aş fi în locul vostru, nu aş merge în centrul Londrei în iunie..şi nici în iulie. Nu aş merge deloc acolo, mai ales cu metroul”, a scris pe Twitter Sally Jones, cunoscută sub numele de Doamna Teroare.

Femeia, care eşuase în cariera sa de artist rocker-punk, s-a convertit la islam, anunţând că se ascunde în prezent în oraşul irakian Mosul, aflat sub ocuparea Stat Islamic.

Ea a mai publicat mesajul „Anglia…boom”, înainte de a i se suspenda contul de reţeaua de socializare.

Decizia ei de a părăsi oraşul Raqqa şi de a se îndrepta spre Mosul este motivată de faptul că oraşul sirian ocupat de Stat Islamic este supus unor presiuni din partea forţelor kurde şi guvernamentale, care avansează în teritoriu.

Loading...