O rulotă a ars în câteva minute si a distrus o tânără familie. DRAMA a fost filmată în imagini cum rar s-au văzut…

227

Drama unei familii întregi a fost filmată în imagini cum rar s-au văzut. O rulotă a ars în câteva minute pe bulevardul Mamaia, iar înăuntru, o fetiţă a murit. Tatăl ei s-a salvat cu ultimele puteri, la fel, mama şi mezinul. Medicii i-au găsit în stradă, în stare de şoc. Îşi încheiaseră vacanţa la mare şi se întorceau în Bucureşti când un scurtcircuit la rulota abia cumpărată a declanşat iadul.

loading...

O familie întreagă a fost captivă în foc la sfârşitul unei vacanţe de vis. Părinţii şi unul dintre copii, un băiat de şapte ani, au ieşit în viaţă din rulota care ardea ca o torţă. Sofia, fetiţa de şase ani, a fost găsită abia după ce pompierii au reuşit să stingă focul – era carbonizată.

În mai puţin de un minut, incendiul s-a extins. Părinţii au ieşit primii. Tatăl s-a întors să-şi salveze copiii, dar a reuşit să-l tragă afară doar pe băiatul mai mare. Înăuntru, Sofia striga după ajutor, fără ca nimeni să mai poată face ceva.

Rulota era improvizată dintr-o dubă veche. Cel mai probabil, o acumulare de gaze a provocat focul. Tânăra mamă era la duş, iar una dintre ipoteze e că s-ar fi produs o scânteie la instalaţia de apă.

Tragedia se poate repeta oricând, mai ales că, în România, vacanţa pe roţi a devenit foarte populară, iar vânzările de rulote cresc de la an la an.

Părinţii copilei de şase ani au fost transferaţi la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Cel mai grav este tatăl: are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului şi a fost adus cu elicopterul. Băiatul cel mare e în afara pericolului.

 

loading...