O româncă a fost ucisă de ISIS ! Urma să se căsătorească…

535

O stewardesă pe jumătate româncă a căzut victimă unui atac terorist al Statului Islamic. Irina avea doar 22 de ani, iar vestea morții ei a șocat pe toată lumea. Familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Avionul în care se afla femeia aparţinea companiei ruse Metrojet şi decolase din Egipt, din Sharm el-Sheikh urmând să ajungă la Sankt Petersburg, unde o aştepta logodnicul ei. Tânăra se numea Irina Olaru şi se născuse într-o familie din Gorno-Altaisk, mama ei fiind româncă, iar tatăl din Altai.

Urma să se căsătorească cu logodnicul ei, Ilia, însă tragedia aviatică provocată de un atac terorist al militanţilor Statului Islamic din Egipt i-a ruinat planurile pe vecie. În data de 31 octombrie 2015, un avion al companiei aviatice ruse Metrojet, care decolase de la Sharm el-Sheikh şi se îndrepta spre Sankt Petersburg a fost lovit de o rachetă trasă de terorişti. Toate cele 224 de persoane, între care se afla şi stewardesa de origine română, au murit în urma tirului cu rachetă care a lovit avionul desupra Insulei Sinai.

loading...

În ziua fatală, logodnicul Irinei se dusese la aeroport să îşi întâmpine viitoarea lui soţiei. Dar vestea prăbuşirii avionului a picat ca un trăsnet asupra lui. A aşteptat-o în zadar, sperând că scăpase cu viaţă. Peste câteva zile, în locul ei a venit un sicriu gol.

Irina avea doar 22 de ani şi îşi dorise să devină stewardesă. A plecat de acasă când avea 20 de ani, la Novosibirsk, ca să înveţe meseria de stewardesă. A devenit însoţitoare de bord. „Am locuit cu ea mai bine de un an. Era ca un motor, într-o continuă mișcare. N-avea stare, veșnic agitată. Niciodată nu o vedeam fără un zâmbet pe chip”, a povestit o colegă de-a ei, Svetlana.

loading...