O noua plângere pe numele asistentului medical ,acuzat că pipăie handbalistele minore la dușuri: „Copilul acela a rămas traumatizat pe viață”

188

O sportivă de 13 ani de la secția de handbal a CSM Ploiești l-a acuzat pe asistentul medical al clubului, Viorel Dohotaru, 70 de ani, că pipăie copilele la dușuri.
Cazul este cercetat de IPJ Prahova, care a anunțat că a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală și că efectuează verificări.

Clubul CSM Ploiești a anunțat că asistentului medical în vârstă de 70 de ani i s-a interzis, în primă instanță, să mai participe la antrenamentele fetițelor de la grupele de junioare.

Totuși, părinții altor sportive ale clubului au semnat o petiție prin care îl susțin pe Dohotaru! Asistentul refuză să vorbească, iar antrenorul Robert Comendant, care lucrează cu acesta, respinge ferm acuzațiile.

Libertatea a vorbit ieri cu mama sportivei care a făcut acuzațiile.

Loading...

– Ce s-a întâmplat azi?

– Am fost la Poliție, am dat declarații, am fost și la clubul CSM Ploiești. Urmăm pași normali ceruți de autorități.

”Copilul meu e demoralizat. N-am vrut să fac un rău, ci un bine!”
– Cum se simte fetița dvs.?

– Copilul e foarte demoralizat, vă dați seama. Chiar dacă, între timp, a plecat de la CSM Ploiești la alt club.

– Ce ați discutat la club?

– Domnule, eu nu vreau ca acel om să facă pușcărie! Și n-am vrut să fac un rău, ci un bine! Singurul lucru pe care l-am vrut era să fie îndepărtat de lângă fetițe, comportamentul lui e anormal. Să nu mai stea cu ele în vestiar, atât! Sunt părinte, mamă, dumneavostră vi se pare normal că stătea în vestiar cât fetele erau la duș? Fetița mea nu a vrut să facă duș, n-a putut s-o bage cu forța acolo, însă a văzut ce se întâmpla, cu alte fetite atinse, dezbrăcate complet.

 

Loading...