O jurnalista i-a facut KO pe Teodorovici si Valcov .Dancila poate il depaseste la prostie, dar Valcov clar o depaseste la ticalosie – VIDEO

2377

Doamneee … O IUBESC pe doamna/domnisoara ce a pus intrebarile !!! Cat de tareee … deci de ani de zile n-am mai auzit un jurnalist care sa aiba minim 2 neuroni in cap PLUS coloana vertebrala si care sa nu accepte sa i se raspunda cu cretinisme, ipocrizii si alte mizerii pur PSD-iste cu care suntem de mult obisnuiti!

Nu stiu cine e, dar cine a angajat-o sper sa o rasplateasca si o promoveze si sa fie prezentata ca un MODEL de jurnalist adevarat, competent, coerent si hotarat!

Ascultati va rog TOT video-ul si uitati-va la cat sunt de socati homunculii astia doi, Teodorovici si Valcov cand li se pun intrebarile CARE TREBUIE si cum nu sunt capabili de infecti si ticaslosi ce sunt, sa raspunda clar si la subiect la intrebarile ce li se adreseaza.

Atentie mare mai ales la Valcov, unu dintre cei mai ticalosi si prosti politicieni pe care i-am cunoscut vreodata (Dancila poate il depaseste la prostie, dar Valcov clar o depaseste la ticalosie) … bine … de fapt si de drept ticalosia, ipocrizia si prostia sunt trasaturile caracteristice ale PSD-ului.

Deci omul asta pe langa ca nu stie despre ce vorbeste, mai ales cand se trezeste vorbin despre bursa, la un moment dat il puteti auzi spunand ca sa STAM LINISTITI ca pretul actiunilor Nuclearelectrica vor revenii pana la sfarsitul lunii ianuarie :)))))))) Va dati seama de unde stie el treaba asta, nu ? (VIDEO, mai jos …)

Loading...

Oare a profitat si profita si el de volatilitatea CAUZATA DIRECT DE GUVERN de pe bursa ? 🙂 Intreb si eu … sunt curios, ca na … daca stie ca pana la sfarsitul lunii ianuarie vor revenii preturile ma gandesc ca nu-i chiar atat de prost (ma rog, baune de prost/ticalos si ipocrit ce e, dar vorba vine) ca sa nu profite …

De faptul ca habar nu avea si nici nu il interesa chiar daca ar fi avut habar despre EFECTELE ordonantei asupra companiilor energetice precum Complexul Energetic Oltenia, nici nu mai are rost sa vorbim ca e clar. Ori stie dar il doare in cur, ori nu stia si tot il doare in cur fiindca, evident, pe ei intereseaza sa mulga companiile pentru a baga ceva in bugetul statului care e cam gol!

Pe final homunculu infect Teodorovici intervine cu intrebarea daca intrebarile jurnalistei sunt ale presedintelui Iohannis … ce sa-i ceri la japita asta ??? Ce conteaza a cui is intrebarile, fi-mi-ar scarba cat poti sa fii de insaluru sa intrebi asa ceva ? Ce conteaza a cui sunt intrebarile ? raspunde dracu la intrebari, japita !!!

Repet din nou, nota 10 pentru ea! Asta inseamna PREFESIONALISM si coloana vertebrala in jurnalism!

Concluzia e aceeasi:  tot ce se ia, se ia fara noima (chiar daca asta afecteaza companiile romanesti si pe cei mai saraci romani) si tot ce se da, se da cu dedicatie. Pe fata! Ascultati si va cruciti!

Pe astia i-ati votat, oameni buni! Nu stiu unde i-ati gasit … dar … WOW!

Declaraţii de presă susţinute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, la finalul ședinţei de guvern.Pe astia i-ati votat, oameni buni! Nu stiu unde i-ati gasit … dar … WOW!

Publicată de pauzadestiri.ro pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

 

 

Loading...