O GRUPĂ de SÂNGE este ”IMUNĂ” la boli ! Ce BOALĂ GRAVĂ vei avea in functie de grupa de sange pe care o ai…

3521

Poți să-ți schimbi garderoba, dieta sau antrenamentele, dar nu vei putea nicicând să-ți schimbi grupa de sânge. Aceasta este determinată de substanțe microscopice, pe care le-ai moștenit de la părinți și care se găsesc la suprafața globulelor roșii ale sângelui (eritrocite).

Acestea interacționează cu sistemul imunitar și au un rol important în tipurile de boli pe care le-ai putea dezvolta de-a lungul timpului. Așadar, în funcție de grupele A, B, AB, sau 0, pot apărea următoarele boli: cardiovasculare, cancer etc.

Loading...

Grupa de sânge AB poate crește riscul problemelor neurologice. Posesorii vârstnici ai grupei AB se pot confrunta cu pierderi de memorie  și au dificultăți de a reține/ a învăța pe de rost anumite texte. În plus, riscul de a dezvolta cancer stomacal este mai 26% mai mare decât la grupele B sau 0, potrivit American Journal of Epidemiology.

Dacă ai grupa O, riscul de a avea probleme cardiovasculare este mai mic cu 23 procente, comparativ cu celelalte grupe sanguine. Cele mai predispose sunt grupele AB și B.

Vești bune tot pentru grupa O. Procentul de a dezvolta cancer la pancreas este scăzut cu 37%, față de celelalte grupe, potrivit Journal of the National Cancer Institute. Responsabilă pentru această boală, ca și pentru cancerul la stomac, este bacteria H. pylori.

Loading...