O femeie din Bucureşti a fost înjunghiată mortal de soțul pe care se pregătea să-l părăsească pentru un alt bărbat

1961

O dramă înfiorătoare i-a scos din casă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe mai mulți locuitori ai sectorului 5 din Capitală după ce au auzit urlete înfiorătoare. S-au îngrozit cu toții când au constatat că vecina lor, mamă a cinci copii, fusese înjunghiată mortal de soțul pe care se pregătea să-l părăsească definitiv pentru un alt bărbat.

Oribilul incident a avut loc în cartierul Rahova din Bucureşti. Femeia locuia de ceva timp cu noul ei iubit, deşi era căsătorită cu suspectul şi aveau împreună cinci copii, toţi minori. Vineri seară, a mers să îi ia pe cei mici din casă soţului, care, înfuriat, se pare, a recurs la acest gest abominabil, transmite siteul stirileprotv.ro.

„Ştiu că au plecat de aici. Numai ea, cu o parte din copii: băieţelul şi o fată”, a declarat un vecin. „Se mai certau, gelozie, nu ştiu. Am înţeles că s-ar fi dus cu un alt bărbat”, a povestit un altul.

Loading...

Medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut să o salveze pe femeie. Loviturile de cuţit s-au dovedit a fi fatale. Vecinii spun că la întreagă scenă ar fi asistat şi una dintre fetele celor doi.

„Doar ţipete, altceva nu am auzit. De la mama ei,

probabil”, a povestit o vecină

La locul tragediei a ajuns şi iubitul victimei.

Individul suspectat că şi-a ucis soţia a fost dus la audieri şi este cercetat penal pentru omor. Cei care îl cunosc spun că nu ar fi pentru prima dată când omul îşi iese din fire.

Potrivit apropiaților, suspectul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de mai multe ori, nesuportând să fie înșelat. În cele din urmă a ales să ia viața soției infidele lăsând astfel cinci copii într-o situație dramatică.

Loading...