O femeie a băgat spaima în oamenii dintr-un sat din Buzău. Orbită de o furie neînţeleasă de nimeni, bate locuitorii şi le vandalizează maşinile – VIDEO

320

A fost scandal mare, la Pănătău, în judeţul Buzău. Orbită de o furie neînţeleasă de nimeni, o localnică a băgat spaima în oameni după ce a spart geamurile unor maşini şi de la câteva clădiri, apoi a distrus un gard şi câteva grădini cu flori. Criza de nervi a femeii a început vineri, cu agresarea unei vânzătoare din Pătârlagele. Printre păgubiţi se află şi un primar.

Foto: adevarul.ro

Sătenii din Plăişor au mai avut de-a face cu Elena A., cunoscută pentru desele accese de nervi,  scrie adevarul.ro. Ca în acest weekend, însă, femeia de 40 de ani niciodată nu s-a mai dat în spectacol.

În cursul zilei de vineri, aceasta a mers în oraşul Pătârlagele unde şi-a vărsat toată furia pe oamenii din două puncte comerciale. I-a dat cu sticla în cap vânzătoarei unui magazin din centrul localităţii, a mers apoi la Liceul din Pătârlagele din curtea căruia a rupt aproape toţi trandafirii, după care şi-a vărsat nervii pe angajaţii unei brutării din localitate.

Agresoarea a fost luată pe sus de poliţiştii chemaţi prin apel la 112 de vânzătoarea rănită la cap, însă a fost lăsată să plece din secţia de poliţiei în cursul nopţii. Sâmbătă, femeia s-a enervat şi mai tare după ce fostul soţ, îngrijorat de starea în care ajunsese Elena, a mers în satul Plăişor pentru a lua copilul din fosta locuinţă conjugală.(VIDEO, mai jos…)

loading...

Buzoianca a ajuns până în satul Cândeşti, cu autobuzul, unde în semn de protest pentru ce-i făcuse fostul soţ s-a întins pe asfalt, pe DN 10, blocând circulaţia mai mult de un sfert de oră. Potrivit unui martor, se formaseră coloane pe ambele sensuri, până când femeia a fost alungată de pe drum.

Tot cu un mijloc de transport în comun a revenit în comuna Pănătău, unde după-amiază avea să recidiveze în criza de nervi. Printre păgubiţi s-a aflat chiar primarul din Pănătău.

„În jurul orei 17.00, a spart geamurile la două case ale unor rude ale ei din satul Plăişor, a rupt florile din parcul Primăriei, ghivecele de flori distruse din faţa Primăriei după ce ieri a rupt florile din interiorul Primăriei. A spart geamurile dispensarului, geamurile maşinii mele şi a soţiei, uşa şi două geamuri de la casa mea. Problemele sunt mai vizibile şi mai mari acum dar ea mereu a făcut scandal. Lumea e speriată”, a declarat Nicolae Stoica, primarul din Pănătău.

Oamenii din sat au fost foarte aproape de o revoltă, în cursul după-amiezii, supăraţi că agresoarea a fost lăsată în libertate, deşi considerau că faptele ei au fost de o gravitate ieşită din comun.

Potrivit primarului din Pănătău, Elena provine dintr-o familie în care nu s-a respectat legea: tatăl ei a fost liberat recent din închisoare iar fraţii au zeci de amenzi neplătite pentru tulburarea liniştii publice. Nimeni nu ştie ce i-a declanşat femeii criza de nervi din aceste zile, de la care i s-a tras sâmbătă seara internarea la un spital de neuropsihiatrie, pentru expertizare.

 

loading...