O familie oferă 57.000 de euro pentru cine vrea să fie bonă...

O familie oferă 57.000 de euro pentru cine vrea să fie bonă pentru copilul lor . NIMENI nu vrea ! Motivul este șocant…

610

O familie bogată caută o bonă, fiind dispusă să plătească o sumă substanțială pentru candidata sau candidatul potrivit. Există totuși o condiție mai puțin obișnuită!

Persoana aleasă va primi suma de 50.000 de lire sterline pe an (57.000 euro) pentru a avea grijă de doi copii, cu vârste de cinci și, respectiv, de șapte ani, și a trăi alături de familie pe o „veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase”, din Scottish Borders (Scoția).

Oferta pare una de vis, cu o singură mențiune: se crede că locuința ar fi bântuită.

loading...

„Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani”, povestește mama copiilor în anunțul de angajare postat pe site-ul Childcare.co.uk. „Ni s-a spus că ar fi ‘bântuită´ atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat casa”, a adăugat ea.

„Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă”, a explicat ea.

„Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută”, a declarat aceasta, potrivit Agerpres.

„Familia ne-a asigurat că nici o persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar a avertizat că bona trebuie să aibă o personalitate puternică”, a declarat Richard Conway, directorul de Childcare.co.uk.

loading...