O angajată a unei primării , FURIOASĂ PE TOȚI CETĂȚENII : „De dormit, dorm toți cetățenii așteptând…”

345

Angajată a Primăriei Pitești, furioasă pe toți cetățenii. Primăria Pitești a publicat astăzi pe pagina sa oficială de socializare un comunicat în atenția asociațiilor de proprietari din municipiu, în contextul vremii nefavorabile.

„Vă comunicăm că aveți obligatia legală să luați toate măsurile necesare pentru repararea și menținerea în stare de siguranță a clădirilor și instalațiilor aferente, inclusiv a modificărilor constructive operate asupra clădirilor, cum ar fi panouri și reclame ancorate pe pereții exteriori, antene și alte obiecte amplasate pe terasele blocurilor, acoperișuri cu șarpantă, coșuri de evacuare a gazelor, stâlpi sau jardiniere și altele asemenea.

Loading...

Neluarea acestor măsuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 3.000 de lei (…) și poate atrage răspunderea penală și civilă a persoanelor responsabile pentru eventualele daune provocate terților.”, se scrie în comunicat.

Postarea Primăriei a fost comentată ironic de un bărbat: „Și voi dormiți așteptând furtuna… La comunicate sunteți foarte buni!”.

A primit replică din partea Anei Stancu. Ea este consilier la Compartimentul Relații Publice din Primăria Pitești: „De dormit, dorm toți cetățenii așteptând ca altcineva să se preocupe de buna stare și siguranță a proprietății lor! Clasica și veșnica abordare a românilor!”, scrie angajata Primăriei Pitești.

sursa 

Loading...