Nu mai are nicio ȘANSĂ! Un fost șef ANAF are PROBA-REGINĂ, care îl poate înfunda definitiv pe Liviu Dragnea:”Voi explica pe înțelesul tuturor…”

321

Celebra firmă Tel Drum generează din nou probleme. Un fost șef ANAF s-a decis sa spună tot ceea ce știe despre firma care a intrat și în atenția OLAF (Oficiul European Antifraudă). Respectivul personaj a anunțat că va publica un serial pe Facebook, cu dovezi explozive, începând de astăzi.

„Eu nu am avut niciodată în intenție de a devoala afacerile familiei Dragnea. Pentru că s-a trecut o linie roșie și eu chiar nu pot să spun tot ceea ce știu, dar fiind date publice, de mâine voi prezenta cum active de zeci de milioane de lei, dar voi explica pe înțelesul tuturor, ele au mai fost semnalate de mass media, cum active de zeci de milioane de lei, prin interpușii Teldrum, au fost transferate în averea familiei Dragnea. Poate să trimită și mama antifraude și toate organele pe care le controlează, asupra familiei mele.”, a declarat Diaconu la B1 tv.

Loading...

Mihai Căliman şi-a lovit soţia şi a filmat abuzul, apoi a ucis-o cu 12 lovituri de cuţit. Imediat după crimă, i-a trimis un sms soacrei sale…

Loading...