Netul a luat FOC astăzi după apariția unui clip video pentru adulți cu VLAD FILAT, fostul premier moldovean

2605

Cel mai mare scandal sexual a izbucnit azi în presă! Pe un site destinat adultilor a fost încărcat un film de 95 de minute în care un bărbat care seamănă cu fostul premier al Moldovei, Vlad Filat, face amor cu o femeie blondă care aduce la aspect cu jurnalista Olga Roman, fostă Jurnal TV din Chișinău. Posibil să fie doar o coincidență, însă este straniu cum ambii vorbesc româna cu accent basarabean, iar vocile sună aproape identic cu cele ale lui Vlad Filat și Olga Roman.

Untitled

Între scurtele reprize de amor, bărbatul vorbește la cele două telefoane.

Clipul a fost publicat pe un site din domeniu și are 95 de minute. În filmarea cu camera ascunsă Vlad Filat aranja cu președintele Traian Băsescu o vizită a acestuia la Chișinău în vara anului 2013, asta după terminarea primei partide de amor.

Loading...

După încheierea discuției Filat îl imită pe Traian Băsescu, după care îşi întreabă iubita dacă „vrea să facă unirea“.

Înregistrarea a fost făcută cu o cameră ascunsă plasată în tavanul încăperii, ceea ce indică intenţia şi pregătirea pentru această operaţiune. Filmarea a fost ţinută la sertar vreme de mai bine de doi ani şi lansată cvasi-anonim în mediul virtual, de Oligarhul Renato Usatîi care a scris pe pagina sa de facebook un mesaj în care anunță descoperirea unui clip video și a postat o captură din care se distinge fața lui Vlad Filat, însă a afirmat că nu ar avea cunoștință despre el.

Renato Usatîi a vrut să se ştie că el a dat drumul acestei filmări – altfel nu ar fi făcut avanpremiera pe Facebook.

Imagini video necenzurate găsiți pe revistablogurilor.ro aici.

Sursa articolului: presalibera.net

Loading...